Hulp bij aankoop - waardebepaling of verkoop Key Makelaardij

U heeft uw droomwoning gevonden, en dan..? Een woning kopen is een flinke klus, waar een hoop bij komt kijken. Wij zijn van mening dat het kopen van een woning een feestje moet zijn, waar wij u graag in ontzorgen en bijstaan.

Maar het kan ook zijn dat u nog niet uw droomwoning gevonden heeft en daar onze hulp voor inschakelt. Wij helpen u graag naar de zoektocht naar uw nieuwe woning, net zolang totdat u de ‘key’ overhandigd krijgt ongeacht het tijdsbestek of aantal bezichtigingen.

Key Makelaardij is namelijk dé makelaar voor het aankopen van een woning in de omgeving van Rotterdam: Heerjansdam, Barendrecht, Rhoon, Rijsoord en Ridderkerk. Een woning gezien in een andere plaats? Uiteraard ook dan bent u van harte welkom!

Wij doorlopen hierbij de volgende stappen:

Persoonlijk gesprek

Hier starten we mee, tijdens dit gesprek bespreken we alles uitvoerig en luisteren naar u en denken mee. Aan welke eigenschappen moet de woning voldoen? Waar wilt u gaan woning? En waarom? Of wellicht heeft u al een woning op het oog?

Bezichtiging

Als u al een woning op het oog heeft, regelen wij een bezichtiging voor u en gaan met u mee. Alvorens de bezichtiging kijken wij al diverse zaken voor u na, zoals de marktwaarde, juridische & bouwkundige aspecten en bespreken deze met u.
Achteraf bespreken wij wat u ervan vond, zodat een zo goed mogelijk beeld gevormd kan worden en u de beslissing kunt nemen om al dan over te gaan tot het uitbrengen van een bod.

Onderhandelingen

Goed nieuws! U heeft uw droomwoning gevonden en wilt graag een bod gaan uitbrengen. Samen bespreken wij naast wat een goed bod en onderhandelingstactiek kan zijn, ook zaken als ontbindende voorwaarden, aanvaardingstermijn en roerende zaken.

Koop

Van harte gefeliciteerd de woning is gekocht. De concept koopakte en akte van levering gaan opgemaakt worden. Wij kijken deze voor u na en bespreken dit met u. Uiteraard bewaken wij ook de ontbindende voorwaarden en bankgarantie. Verder beoordelen we samen met u de notariële akte en afrekening.

Notaris

De dag van de overdracht is aangebroken. Voordat we naar de notaris gaan, begeleiden wij u eerst bij de eindinspectie van de woning. Vervolgens gaan we naar de notaris waar de notariële overdracht van de woning plaatsvindt. Dit is het moment waarop u de ‘key’ ontvangt van uw nieuwe woning.

Na de aankoop

Ook na de aankoop zijn wij er nog steeds voor uw woning gerelateerde vragen.