Beschrijving

Dit is nog eens een ruime eengezinswoning met aan de achterzijde een ENORME uitbouw, een heerlijke plek voor een leefkeuken en als verlenging van de woonkamer. Daarbij raampartijen tot aan de grond, wat het heerlijk licht maakt en dan ook nog eens prachtig uitzicht over de polder geeft. Deze woning is ook klaar voor de toekomst, deels sedumdak, 8 zonnepanelen en een warmtepomp, wat resulteert in een energielabel A.
Verder op de eerste etage 3 ruime slaapkamers en de badkamer. Op de zolderetage een ruime voorzolder en eveneens een lichte kamer voorzien van dakkapel. 
Uiteraard beschikt de woning ook over een garage en parkeren op eigen terrein. 

Kortom hier wil je wonen!

De woning ligt aan de rand van het pittoreske Heerjansdam. Een fijn en gemoedelijk dorp, met een gezellige dorpskern op loopafstand met diverse winkels voor de dagelijkse boodschappen en meerdere speelplaatsen voor de kinderen om de hoek.
Maar ook het Waaltje, de oude Maas, Waal- en Weidebad en de polder zijn op korte afstand. 
Via de A15/A16 bent u binnen no-time richting Rotterdam of het zuiden en oosten van het land.

Graag neem ik u mee door de woning

Begane grond
Entree; ruime hal, garderobe, meterkast met nieuwe stoppen en diverse aardlekschakelaars, duobloktoilet met fonteintje half betegeld.
Lichte doorzonwoonkamer, voorzien van inbouwspots, openhaard welke de voorbereiding heeft om omgebouwd te worden tot gashaard. Lichte plavuizenvloer voorzien van vloerverwarming in combinatie met radiatoren. 
Achterzijde toegang tot de houten keuken met groenaccenten welke voorzien is van diverse inbouwapparatuur zoals; combi-oven, koelkast, vriezer, elektrische kookplaat, vaatwasser en afzuigkap. Verder een heerlijk lichte ruimte van maar liefst (ca. 24m2), welke ingericht kan worden als 2e woonkamer/leefkeuken of werkruimte. Pui over de gehele breedte met ramen tot aan de grond, dubbele openslaande deuren met toegang tot de tuin. Welke gelegen is op het oosten, met een prachtig vrij uitzicht over de polder. Fraai aangelegd voorzien van diverse terrassen, groenstroken, buitenkraan en verlichting. 
Verder toegang tot de garage (ca. 19m2), voorzien van epoxyvloer, elektrische deur met afstandsbediening, opstelplaats wasmachine en droger. 

Eerste verdieping
Ruime overloop 

Slaapkamer 1 (ca.19m2) gelegen aan de achterzijde voorzien van tapijtvloer. Pui voor en achter met ramen tot aan de grond en halverwege een glazen koepel voor extra daglicht
Slaapkamer 2 (ca.12m2) gelegen aan de achterzijde en voorzien van tapijtvloer 
Slaapkamer 3 (ca. 14m2) gelegen aan de voorzijde en voorzien van tapijtvloer. Deze slaapkamer geeft toegang tot de badkamer (ca.7m2), voorzien van urinoir, wastafelmeubel, inloopdouche, designradiator en bubbelbad.

 

Tweede verdieping 
Voorzolder met stelplaats voor de C.V.-combiketel (Nefit hr 2018).

Slaapkamer 4 (ca. 12m2) voorzien van laminaatvloer, dakkapel aan de achterzijde en dakraam aan de voorzijde. 


Al met al een heerlijke woning die een bezichtiging verdiend!

Overige bijzonderheden:
o	Woonoppervlakte circa 163m2
o	Perceel 252m2
o	Warmtepomp (2018)
o	Energielabel A
o	8 zonnepanelen (2019)
o	Deels Sedumdak (2019)
o	Grotendeels dubbele beglazing
o	Parkeren op eigen terrein (1x)
o	Rolluiken aan de achterzijde van de woning. En rolluik voorzijde badkamer
o	Screen voorzijde woonkamer en slaapkamer 1
o	Oplevering in overleg
o	Recht van overpad achterzijde tuin

o	Bij deze woning (ouder dan 30 jaar) zal er een ouderdomsclausule aan de koopovereenkomst worden toegevoegd. 
o	Bij deze woning zal er een asbestclausule aan de koopovereenkomst worden toegevoegd.


Heeft u nog vragen? Wilt u extra informatie? Of wilt u graag een bezichtiging in deze prachtige woning? 
Bel, mail of WhatsApp! 

Heeft u nog een eigen woning te verkopen? Wij komen graag bij u langs om u de dienstverlening aan te bieden die u van een makelaar mag verwachten. Key makelaardij de sleutel tot succes! 

De informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Key makelaardij behartigt de belangen van de verkopende partij. Neem uw eigen vbo-aankoopmakelaar mee.

Kenmerken