Over ons - Key Makelaardij

Key makelaardij is de makelaar die het nét even anders aanpakt. We gaan een stapje verder; zo zijn we flexibel in contact, leveren we maatwerk, denken we actief met u mee in het proces van verkopen of kopen en vinden we persoonlijke communicatie waarbij toegankelijkheid, snelheid en authenticiteit voorop staan ontzettend belangrijk. Key makelaardij is een jong, eigentijds en energiek makelaarskantoor. We zijn aangesloten bij de branchevereniging van VBO makelaars, u mag dus een hoop van ons verwachten. Vakkennis, integriteit en een hoge servicegraad is een vanzelfsprekendheid.

Onze expertise ligt voornamelijk bij woningen in omgeving Rotterdam: Heerjansdam, Barendrecht, Rijsoord en Ridderkerk. Liever in een andere plaats een huis kopen, verkopen of taxeren, uiteraard ook dan bent u van harte welkom.

Waarin onderscheiden wij ons nog meer;

  • Iedere aanvraag is maatwerk, wij luisteren naar uw wensen en bespreken samen het plan van aanpak
  • U hoeft niet naar ons te komen, wij komen naar u op een moment dat het u schikt
  • We zijn flexibel in contact; telefonisch bereikbaar (ook via WhatsApp!) van maandag t/m vrijdag van 09.00 – 19.00 uur en op zaterdag 09.00-17.00 uur
  • Bezichtigingen; ook mogelijk in de avonduren en/of op zaterdag
  • Kleinschaligheid kenmerkt ons door snel schakelen en écht persoonlijke service
  • Meer dan Funda?! Absoluut, op het gebied van woningmarketing kijken wij graag naar de mogelijkheden met u
  • Om uw woning zo goed mogelijk te presenteren, bieden wij ook de mogelijkheid om met een stylist samen te werken

Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u meer weten? Of wilt u een afspraak maken voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek? Wij komen graag op korte termijn bij u langs.

Vul het contactformulier in of bel naar 078  751 1980 of 06 3611 8901.Dat mag iedere dag tussen 09:00- 22:00 uur, ook op zaterdag, maar dan graag tussen 08.00 – 17.00 uur.
Geen tijd om ons te bellen, contact via WhatsApp is een vanzelfsprekendheid voor ons.