Hoefweg 179, Bleiswijk

Hoefweg 197, Bleiswijk
vraagprijs€ 450.000k.k.
 • Omschrijving
 • Details
 • Adres
 • Plattegrond

Omschrijving

Aanbod via collega makelaar Veni Vendi

Omschrijving
Bij het kopen van een woning moet er meer kloppen dan dat het er van binnen leuk uitziet. Natuurlijk is de ligging super belangrijk. Wat is je vrijheidsbeleving? Hoe kijk je weg? Wederom een exemplaar die we graag verkopen, we nemen je graag mee voor de rondleiding.

Indeling
U hebt uw bestemming bereikt, vertelt de stem uit het dashboard ons. Knerpend parkeren wij onze auto op de oprit en bekijken gelijk de sfeervol ingerichte tuin. Even twijfelen we, nemen we de trap naar de voordeur of toch de loopdeur in de garage. We besluiten de trap te nemen en komen tot onze verbazing op een heerlijk terras in de ochtendzon.

De voordeur zit opzij, een echte Hollandsche deur. Herkomst? Terwijl de woning werd gelucht kon de onderste helft gesloten blijven om het straatvuil en dieren buiten te houden. De deur zwaait uitnodigend open en we lopen de hal in. In de hal wordt direct onze nieuwsgierigheid gewekt door alle deuren, waar gaan we beginnen? Als eerste het recent vernieuwde toilet naast de voordeur en de meterkast. Op de overloop naast de trapopgang duiken we terug naar straatniveau in de onderbouw.

Onderaan de trap vinden we het kloppende hart van de woning, een fijne ruimte wanneer we uit de tuin komen, een aanrechtblad met spoelbak, wasmachine, CV ketel en een douchehoek……de kinderen kunnen er zo onder na het buiten spelen!
Verder achter de trap een grotere garderobe en onze aandacht wordt getrokken door een deur onder de trap. Als Hans en Grietje stappen we verbaasd een ruime en koele berging in die meer dan voldoende ruimte biedt dan alleen aan de bonusaanbiedingen.

Dan de garage of liever gezegd de dubbele garage, want er zouden met gemak twee auto’s inpassen. Die wordt door ons direct tot het nieuwe kluswalhalla gedoopt en staat garant voor urenlange invulling van vrijetijdsbesteding. Door de garage even naar buiten naar het kantoorgedeelte onder het terras. ’s Morgens eerst nog even thuis werken en niet als file tijger aan te hoeven sluiten lijkt ons ideaal.

Eerste verdieping
Terug op de eerste verdieping lopen we van de overloop naar de woonkamer, over de volle breedte veel lichtinval, een aluminium schuifpui naar het terras aan de voorzijde en een extra zijraam.

We zien dat ondanks de forse hoeveelheid meters de woonkamer door de verschillende hoekjes heel gezellig is en functionele hoekjes kent. Het parket is klassiek en met een stijlvolle zwarte bies afgewerkt. De sfeervolle doorkijk open haard is voor de gelegenheid aangestoken en met een kopje koffie erbij kunnen we de boel eens goed in ons opnemen.

Wat een ruimte…

De woonkamer is lekker ruim omdat de keuken aan de achterzijde is geplaatst, nou ja wat is eigenlijk voor en achter. Vanuit de keuken genieten wij van het vrije zicht en de prachtige Hollandse wolkenlucht die voorbij drijft. Niet te lang staren anders komt de afwas niet klaar. Nog even over de keuken. Door de afmeting van circa 3.60 x 3.20 is haast iedere denkbare opstelling mogelijk. We vinken een gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasmachine en koelkast aan op ons lijstje. De massief (geborsteld) eikenhouten keuken kan nog wel even mee en het granieten aanrechtblad met bijpassende bar is indrukwekkend.

We nemen de short cut vanuit de keuken zo de overloop terug op en kijken nog in de extra kamer op deze verdieping. Brainstormen we alweer verder over hoe we deze kamer in zullen gaan delen voor studerende tieners en gamende pubers. Fijn dat de woonkamer opgeruimd kan blijven!

We kunnen vanuit de woonkamer door de schuifpui naar de voortuin, maar lopen de route terug naar de hal en nemen de trap naar boven.

Tweede verdieping
Op de slaapverdieping komen we vier slaapkamers tegen, allen voorzien van vaste kasten. De ouderslaapkamer heeft een kamer brede schuifdeur voor de vaste kast. Drie kamers hebben dan ook nog knieschotten, handige opbergruimtes. Tussen de ouderslaapkamer en zijkamer doen we de deur van de badkamer open, die is lekker licht door het dubbele raam. We kruisen een whirlpool, separate douche, dubbele wastafel aan en … wat we graag willen, een 2e toilet.

Geen balkon maar een loggia op deze verdieping, lekker om de bedden te luchten of de was te drogen, en we genieten hier met maximale privacy van de zon.

Op de overloop de trap naar de zolder, die overigens in het midden op sta hoogte is. Door het geplaatste dakraam is een extra hobby / knutselkamer gerealiseerd.

Tuin
De tuin voor en achter is mooi aangelegd en maakt een verzorgde indruk. Aan de voorzijde een eigen steigertje voor urenlang hengelplezier en in de winter kunnen we de schaatsen onder binden op eigen steiger. Als laatste vullen wij ons lijstje aan voor wat betreft de tuin, twee terrassen, hengelplek, houtopslag, royale oprit en parkeergelegenheid, zachte grasmat en een waterinstallatie.

Bijzonderheden

Brainwave
• Kantoor / praktijk aan huis
• Mantelzorg mogelijkheid
• Uitstekend voor groot gezin
• Tuinkamer maken
• Bed & Breakfast

Wil je je ook verwonderen over de ruimte en de vele mogelijkheden? Wij plannen graag een bezichtiging in. Heb jij opmerkingen over de woning of over onze aanbieding? Wij stellen iedere feedback op prijs!

NIEUW! Ben je nieuwsgierig, maar echt niet in de gelegenheid om de woning te bezichtigen? Geen probleem, wij komen naar je toe. Met onze nieuwe Virtual Reality Tour kunnen wij je een zeer levensechte rondleiding door het pand laten beleven, vanuit je eigen bureaustoel. Benieuwd? Maak snel een afspraak met onze makelaar.

Bovenstaande tekst is niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod, er kunnen geen rechten of verplichtingen aan worden ontleend.

Veni Vendi makelaars en taxateurs behartigt de belangen van de verkopende partij, schakel uw eigen VBO aankoop makelaar in.

 

 

 

Downloads

Details

 • Prijs: vraagprijs € 450.000/k.k.
 • Woonoppervlak: 178 m²
 • Perceeloppervlakte: 444 m²
 • Slaapkamers: 5
 • Badkamers: 1
 • Soort woning: Eengezinswoning
 • Adres: Hoefweg 179
 • Stad: Bleiswijk
 • Postcode: 2665 LA
 • Land: Nederland

Plattegronden

Begane grond

Eerste verdieping

Tweede verdieping

Zolder

Tuin

Bezichtiging aanvragen

Petra Windmeijer
Petra Windmeijer

Enquire about this property